de volgende morgen
Door: accentnijkerk
Blijf op de hoogte en volg Accent
28 Maart 2012 | Verenigd Koninkrijk, Blackburn
Vanochtend vroeg zijn we opgehaald door een bus. De groep is nu compleet. Na het ontbijt op school ging het dagprogramma van start.
Op dit moment volgen Arina en Jalien samen lessen (we zagen ze net bij de Franse les) en volgen Kevin en Marcel samen lessen (zij begonnen met sport). Vanmiddag gaan we Blackburn ontdekken. Daarna gaan we naar de bowlingbaan! Later vandaag proberen we de ervaringen van de jongeren weer op de site te plaatsen! Wij (de mentoren) storten ons weer op een vergadering!
Leuk om alle reacties te lezen!
28 Maart 2012 - 11:52
Sandra Herskamp:
leuk deze foto"s kunnen julie "the english lessons" volgen en wat hebben jullie de leerlingen wijs gemaakt jalien en arina -
28 Maart 2012 - 14:08
Karin:
Wat leuk om zo iets mee te kunnen maken Arina. Een belevenis om nooit meer te vergeten. Wat zullen jullie een lol hebben met z'n allen.
28 Maart 2012 - 14:29
Celine:
leuk zeeg dat sport heb je al vrienden gemaakt en hoe was je eerste nacht met die poolse jongen en heb je vandaag een echte engelse ontbijt gehad
xxxxjes celine misyou -
28 Maart 2012 - 18:04
Deveny:
En hebben jullie een leuk kamergenootje??
En was de eerste dag leuk ??
Leuk om al die foto's en informatie tezien!:D
Ik ga morgen weer kijken!!
Doeii,
Groetjes, Deveny -
28 Maart 2012 - 19:33
Marcel En Joke:
Leuk om te lezen waar jullie mee bezig zijn,wij volgen jullie op de voet ...en de foto's die geven een goed beeld van hoe jullie het hebben met zijn allen !
Voor vanavond hopen wij dat jullie allemaal weer lekker zullen slapen en uitgerust weer wakker worden, en voor morgen weer veel plezier !!
En Kevin voor dat je het weet ,zit je weer in het vliegtuig terug,zo snel gaat het weer voorbij, dus geniet er nog even van !! Het is zo een leuke ervaring die jullie mee maken.... -
29 Maart 2012 - 08:04
Weimie :
Wat super leuke foto's, en leuke beelden op de video's.
Marcel, Kevin, Arina en Jalien wat geweldig dat jullie dit mee mogen maken.
Geniet er van! Deze week zal super snel voor jullie voor bij vliegen.
Groetjes Weimie