We gaan aan het werk
Door: Margreet Lakerveld
Blijf op de hoogte en volg Accent
08 April 2015 | België, Lommel
Daarna konden Stein, Bobby en Esmée starten bij de technische dienst. Ricardo start in de housekeeping en Selien begon om tien uur bij de animatie.
De rest heeft horecadienst of zwembadtoezicht en start later op de dag.
Het weer is nog wat grijs en koud, maar dat wordt vast snel beter...
08 April 2015 - 10:45
TeunJan :
Heel veel succes allemaal! -
08 April 2015 - 10:58
Mevr. Van De Steege:
een goede nachtrust.. hahaha, dat klinkt super jongens.
ik ben benieuwd hoe jullie de eerste dag vinden. alles nieuw en spannend, maar jullie kunnen het!!!!!
groetjes, mevr. van de Steege -
08 April 2015 - 11:03
Mevrouw Hidding :
Succes allemaal. Ik ben erg benieuwd naar alle verhalen.
Hopelijk wordt het weer nog wat beter, zodat jullie een klein beetje een vakantiegevoel krijgen.
Tot gauw weer op school
Mevrouw Hidding -
08 April 2015 - 12:01
Mevrouw Souman:
Gaaf, hoor om jullie reisverslagen te lezen... Ik wens jullie heel veel succes, plezier en een hoop gezelligheid toe...!! Zet m op daar en tot gauw! Groetjes!!! -
08 April 2015 - 12:24
Mevr. Van De Poppe:
Heel veel succes en plezier! -
08 April 2015 - 14:06
Mevr Van Der Goot.:
Wat ontzettend leuk dat jullie daar aan het werk zijn. Mooie huisjes zeg! ik ben bijna jaloers! Veel plezier en succes met het werk!
Groetjes uit een zonnig Nederland! -
08 April 2015 - 14:25
Mevr. Buijs:
Dag België-gangers,
Wat een gave foto van de technische dienst! Dat pakkie staat jullie goed! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen de komende dagen. Zet em op allemaal!
Groet van mevr. Buijs
08 April 2015 - 18:16
Mevr. Hoekerd :
Dat ziet er goed uit zeg. Zo te zien hebben jullie de eerste dag al hard gewerkt. Zet m op allemaal en heel veel plezier samen!
Mevr. Hoekerd -
08 April 2015 - 18:34
Mevr. De Graaf:
Kan die technische dienst ook even bij mij langskomen als jullie weer in Nederland zijn?
Ik heb ook nog wel wat technische klusjes te doen ☺️
Volgens mij zijn zij er wel goed in, als ik ze zo zie!