zondag, wisseling van begeleiding,
Blijf op de hoogte en volg Accent
06 April 2013 | België, Balen
wij zijn benieuwd of alle jongelui er nog net zo enthousiast uitzien dan toen een week geleden.
Abe en ik hebben er in elk geval zin in en hebben ons menu voor morgen al vastgesteld.....
dus allemaal daar in Belgie: tot morgen
groetjes van Abe en Diana
06 April 2013 - 18:36
Marleen Hurkmans:
Diana en Abe! Veel plezier de komende week! Groetje, Marleen -
06 April 2013 - 21:40
Gerard Van Egmond:
Hallo België gangers,
Leuk om de verslagen van de afgelopen week te lezen en de foto's te bekijken.
Die week was duidelijk een succes.
Diana, Abe en leerlingen, ik wens jullie en heel goede tweede week met veel leerzame en leuke momenten.
Hartelijke groet van Gerard van Egmond -
06 April 2013 - 23:08
Eveline:
Speciaal voor DEVENY,
ik mis ....................
FOTO'S, zou graag zien hoe het park eruit ziet, waar jullie werken, hoe de huisjes eruit zien, ik kan geen beeld maken van de locatie waar jullie verblijven, dus Deveny, grijp die badmeester, en de 2 leerkrachten even aan de haren, en deel foto's, dat de ene dakgoten aan het schoon maken is, de andere bij de lunch helpt, weer een ander huisjes schoon maakt enz enz
Voor alle andere harde werkers geld het zelfde hoor, denk niet dat ik de enigste ben, foto's ontbreken.
Hoe is het met flappie, verblijft die ook nog op het park???
geniet morgen van je vrije dag, en maak vooral foto's !!!!!!
liefs mij -
07 April 2013 - 10:14
Mettine&ronny:
Goede morgen Belgie
Diana en Abe heel veel succes deze week geniet ervan!
Roderik en Laura bedankt voor afgelopen week want jullie gaan zo gillend naar huis.
Rij voorzichtig want Flappie zit in je kofferbak haha.
Voor de rest ben ik het met me zuster eens zie verslag hier boven.
We lezen of horen ook niks over de leerlingen van Zeist wat doen jullie daar ????
Hou ons is meer op de hoogte ook van gekke en leuke dingen die jullie mee maken.
Deveny breng daar de boel eens op stelten en tot leven xd
Groetjes Mettine en Ronny