Dinsdag: een dag van hagel, zon, gezonde groente,
Blijf op de hoogte en volg Accent
08 April 2014 | België, Lommel
Het eten van vandaag zat boordevol gezonde groente. De jongens bakten aardappels en kip en aten daarbij een heerlijke salade. De dames wokten groente. Het was heerlijk!!
We hebben vanmiddag afscheid genomen van mevrouw Hurkmans. Zij is inmiddels weer in Nederland. Mevrouw Lakerveld is inmiddels in België.
Morgen heeft de helft van de leerlingen een vrije dag. Eerst lekker uitslapen en wat bijkomen van de eerste dagen stage. Daarna hopen we iets van de omgeving te gaan bekijken.
08 April 2014 - 22:17
Mevrouw Aalberts:
Dag lieve leerlingen en begeleiders!
Ik heb jullie wel gemist hoor maandag in de klas... Het was zo rustig zonder jou Scott, haha!
Maar het is voor een goed doel en zo kunnen wij er al een beetje aan wennen dat jullie er volgend jaar ook niet meer zijn..
Vanuit hier wil ik jullie allemaal heel veel succes wensen daar! Geniet ervan en veel plezier!
Groetjes aan jullie allen!
08 April 2014 - 22:33
Monique De Jonge:
Nou mevrouw Aalberts, niet alleen in de klas is het rustig hoor ;-)! Alles goed, Scottie?
Leuk om deze blog te lezen! Groetjes, Monique -
09 April 2014 - 11:25
Mevr. Weeda:
Dag allemaal!
Jullie werken hard daar zeg en aan veel verschillende dingen. Dat zelfgemaakte gezonde eten smaakt dan natuurlijk prima! Succes met alles!! en een hartelijke groet!