Zaterdag
Door: ....
Blijf op de hoogte en volg Accent
13 April 2014 | België, Lommel
Wisseling van de wacht. Margreet en Rachid zijn naar huis en wij (Abe en Diana) zijn zaterdag gearriveerd. Wij troffen de leerlingen in goede gezondheid aan. De huisjes waren zelfs opgeruimd en er was gekookt. Dat wil niet zeggen dat ze het gezonde eten hebben opgegeten haha. Het is leuk om te zien dat de kids 's avonds dingen ondernemen. Scott en Marcel gingen gezellig poolen en andere bekeken de life show. De vermoeidheid slaat wel toe. Veel indrukken, hard werken, weinig slapen en dan ook nog met z'n allen in een huisje. Daarnaast ook nog koken, opruimen... Tja, ouders en verzorgers dit is goed nieuws, want ze zullen thuis alles weer extra waarderen. Vandaag, zondag, zijn er een aantal leerlingen vrij en hebben plannen gemaakt om de dag ontspannen door te brengen. Arenda en Jamie gaan naar de midgetgolf en er zijn plannen om naar de uitkijktoren te gaan. Helaas is het op dit moment onmogelijk om online te komen.. Maar gelukkig hebben wij fijne collega's en zij zullen dit bericht een dag later voor ons plaatsen.
Hartelijke groet, Abe & Diana