Bedankt meiden!
Door: Ilona Croese
Blijf op de hoogte en volg Accent
14 Juni 2015 | Tsjechische Republiek, Hořice
Nadat we de groep uitgezwaaid hebben ruimen we alles en dan ook echt alles op. Versieringen halen we weg, knutselspulletjes in een doos en speelgoed in een krat. Alleen de partytent herrinerd ons aan het feit dat we hier 4 dagen lang kinderactiviteiten hebben georganiseerd. Ongelooflijk hoe snel de tijd is omgevlogen. Eenmaal klaar zijn we het zwembad ingedoken. Lekker overspelen met een strandbad en een heuse onderwater zwemwedstrijd. Mevrouw van der Vlist blijkt onoverwinnelijk en krijgt een prijsje overhandigd van Ton. Desiree was een goede tweede en ook zij krijgt een prijsje. Na al dat gezwem hadden we wel trek en kregen we heerlijke eigengemaakte macaroni.
Morgen gaan we ook het huisje al wat op orde maken en maken we er nog een gezellig dagje van samen. Daarna is het weer tijd om terug te keren naar huis. Er is een tijd van komen en gaan en ondanks dat we een geweldige tijd hebben zal het ook heel fijn zijn om iedereen weer te zien en lekker thuis te zijn!
Wist je datjes;
* Mevrouw van der Vlist erg fanatiek is met spelletjes spelen?
* Danielle bijna geen slipper meer had, omdat Panda de hond er mee vandoor ging?
15 Juni 2015 - 09:51
Elly Huiberts:
Tjonge ik zit met tranen in mijn ogen vol trots naar jullie te kijken. Wat een mooi werk hebben jullie gedaan. Wat hebben jullie ook veel ervaring op gedaan, daar ben ik wel nieuwsgierig naar.
Goede reis terug morgen. Een pluim voor jullie allemaal.
Groetjes Elly