Verslag van Dieuwertje
Door: Dieuwertje
Blijf op de hoogte en volg Accent
07 Juni 2012 | België, Mol
Vandaag was het dan eindelijk zover we gaan naar België voor twee weken. We moesten om 08:00 uur in Amerfoort verzamelen. Rond 08:41 ging de trein naar Rotterdam toen we een uur later in Rotterdam waren moesten we overstappen op de trein naar Antwerpen. Die trein was super druk maar ja we hoefde maar een half uurtje. Toen we in Antwerpen aan kwamen rond 11:00 moesten we opschieten wan de volgende trein naar Mol vertrok om 11:13. Toen we de trein naar Mol hadden gevonden was het instappen en een kwartiertje later waren we in Mol, waar een belbusje klaar stond om ons naar het pak te brengen. Een half uurtje later waren we bij het park en gingen we naar de receptie om de sleutel en moesten melden dat we er waren. Toen kregen we te horen dat we pas om 15:00 de huisjes in kunnen maar daar hebben de juffen werk van gemaakt en rond 13:15 kregen we bericht dat het meiden huis klaar was en we er in mochten en de jongens moesten wachten tot 14:30 en gingen met ons mee naar het huisje en in het werd geld verdeeld. Daarna heeft iedereen voor zich gegeten en ‘s avonds hadden we vergadering daarna ging iedereen lekker slapen.