de bonte avond......
Door: Accent
Blijf op de hoogte en volg Accent
15 Juni 2012 | België, Rauw
Vanavond hebben we de laatste vergadering gehad (dit deden we elke avond). Deze keer was Marianne ten Dolle aanwezig, een van de managers op het park. De leerlingen hebben ervaringen met haar gedeeld en Marianne gaf aan, dat zij en haar collega's erg tevreden zijn met de groep, de sfeer en de inzet van de stagiaires. 'jammer, dat we zo ver weg zitten, want er zitten zeker jongeren tussen, die we er graag hadden bijgehad in het team'! Wat een tof compliment.
Meneer Hofman schreef het al in een van de reacties en we herhalen het graag: jullie hebben het super gedaan! Wat ons en het park betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar!
Ook dank aan het management en de medewerkers van Sunparks de Kempense Meren voor de mogelijkheid om het project uit te voeren en de prettige begeleiding! Graag tot volgend jaar!
Margreet, Laura, Frits en Marleen
15 Juni 2012 - 18:43
Vul Hier Je Naam In.:
Vul hier je reactie in... -
15 Juni 2012 - 18:46
Margreet Lakerveld:
Ik wens jullie allemaal een goedenreis naar huis! Eindelijk zien jullie je familie, vrienden en vriendinnen weer. Geniet van de vrije dagen.Groetjes voor jullie allemaal. -
15 Juni 2012 - 19:13
Frits Van Dijk:
het lijkt me heel leuk zo'n stage, meld me graag aan voor een volgende keer.
allemaal bedankt voor de fijne samenwerking, ik vond het top!