Bus vol kindjes...............
Door: Ilona Croese
Blijf op de hoogte en volg Accent
10 Juni 2015 | Tsjechische Republiek, Hořice
Om het ijs te breken serveren we limonade en laten we ze rustig wennen aan de omgeving. Daarna krijgt iedereen een leuk zonnetje op zijn wangen. Behalve op hun wangen is de zon er zelf ook, heerlijk. Dat vergroot de feestvreugde waardoor het zonnetje op onze gezichten ook snel doorkomt. Die glimlach verdwijnt ook niet meer. Wat een plezier hebben ze! De kinderen en wij. Als klap op de vuurpijl krijgen de kinderen echte Hollandse pannenkoeken met stroop. Als slot dansen we de kabouter Plop dans die ze vrolijk meedoen. Wat een geweldige ochtend! Alle twijfels zijn nu overboord. Het programma is super, een mengeling van gebarentaal / Engels / Tjeschisch en Nederlands werkt prima en last but not least.......de meiden doen het uitstekend!! Wat werken ze hard en goed samen. Echt dienstbaar aan de kinderen die er zijn. We zijn trots!
Na een korte lunchpauze waarin we de middag doorspreken komt de volgende bus vol met schattige kindjes. We houden hetzelfde programma aan en het is weer één groot succes. Rond vijf uur is de werkdag voorbij. Kinderen zijn uitgezwaaid en alles is opgeruimd. We krijgen even onze welverdiende rust. Na even chillen gaan we weer heerlijk eten in het restaurant en daarna nemen de meiden een duik in het zwembad. Best even bibberen, maar toch. Nu zitten we heerlijk rondom het kampvuur. Deze eerste dag met een bus vol kinderen kan niet meer stuk! Bedankt Ton en Suzanne voor deze geweldige ervaring. Op naar morgen!
Wist je datjes..........
* We een echte bikkel mee hebben? Desiree is gebeten door een Shetlander en ze heeft geen kik gegeven. Ze heeft wel een mooie blauwe plek als aandenken.
* Net een heerlijke plak cake hebben gegeten om te vieren dat Danielle en Eva geslaagd zijn voor hun horeca-examen.
10 Juni 2015 - 22:28
Marleen:
Lieve meiden, collega's en Ton en Susanne! Wat een mooie dag hebben jullie gehad! Tof om dit te lezen! Leef van harte mee vanuit Spanje! -
10 Juni 2015 - 23:15
Gerard Van Egmond:
Wat een succesvolle dag hebben jullie er van gemaakt!
Volgend jaar komen er misschien wel verzoeken vanuit heel Tsjechie voor zo'n leuk programma. Veel succes en plezier. -
11 Juni 2015 - 07:44
Ilse Van Dr Poppe:
Wat ontzettend leuk om te lezen.
Jullie zijn toppers! -
11 Juni 2015 - 07:52
Rachel:
Lieve allemaal,
Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd Danielle en een dikke felicitatiekus voor Eva! Ik ben trots op je Eva!
Wat een ontzettende leuke foto's! Jullie hebben erg je best gedaan om er een leuke middag voor de kinderen van te maken! Goed gedaan hoor! Wat fijn dat jullie deze kinderen een onbezorgde ochtend of middag kunnen bieden! Ik hoop dat de komende dagen net zo leuk zijn voor jullie en de kinderen als gisteren.
Ik wens jullie heel veel inspiratie met het bedenken van nieuwe activiteiten!
Zet m op!
Rachel
11 Juni 2015 - 11:49
Yvette Boekhout:
Wat ziet het er gezellig uit. Complimenten voor jullie allemaal dat het zo goed verloopt!